شهرداری اشتهارد در راستای اجرای قانون جمعیت و جوانی مصوب ۱۴۰۰ به منظور تامین و ارتقا کیفیت مسکن به خانواده های دارای سه فرزند زیر بیست سال به میزان ۱۰ درصد تخفیف در عوارض صدور پروانه اعمال خواهد کرد. واجدین شرایط می توانند برای بهره مندی از این میزان تخفیف با در دست داشتن مدارک لازم به واحد درآمد مراجعه نمایند.
همچنین شهروندان می توانند در دیگر دستگاه های خدمات رسان در صورت داشتن سه فرزند زیر بیست سال از میزان ۵۰ درصد تخفیف در هزینه های تخصیص شبکه، انشعابات و هزینه های خدمات مهندسی و در صورت داشتن چهار فرزند زیر بیست سال به میزان ۷۰ درصد تخفیف در هزینه های فوق الذکر بهره مند شوند.
* معافیت های فوق تا متراژ ۱۳۰ مترمربع در تهران، تا متراژ ۲۰۰ مترمربع در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت و تا متراژ ۳۰۰ متر برای سایر شهرها و روستاها قابل اعمال خواهد بود.
* محاسبات فوق و نظارت مهندسین در خدمات نظام مهندسی برای خانواده های فوق جزو سهمیه سالانه آنها منظور نمی شود.
شهرداری اشتهارد در راستای اجرای قانون جمعیت و جوانی
منتشرشده در
فرهنگی،اجتماعی
آخرینها از دهقان
- شهردار اشتهارد در برنامه ارتباط مردم و دولت حاضر شد
- حضور شهردار اشتهارد و مدیران استان البرز در برنامه بر خط ارتباط مردم و دولت
- برگزاری مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی شهیدان بسحاق در اشتهارد
- برگزاری آزمون عملی و تخصصی استخدام رشته شغلی آتشنشانان استان البرز با حضور ۷۷۸ داوطلب در کرج
- ۱۲۰ تن قیر رایگان به شهرداری اشتهارد تخصیص یافت
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.